Ensimmäinen lähes täyspitkä dokumenttielokuvani on julkaistu!

Siellä se nyt on. ”Karjalan Kovin – Woodstockista Ukonniemeen” on julkaistu. 46 minuutin dokkaripläjäys katsottavissa kokonaisuudessaan elokuvaaja.fi Youtube-kanavalla. Ohessa myös upotettuna:

Vuoden päivät on pakerrettu tätä projektia nollabudjetilla (suomeksi siis roimasti negatiivisella budjetilla ) päivätöiden ohessa. Vapaa-ajan täytteestä ei ole siis ollut pulaa. Vielä puolitoista vuotta sitten vain haaveilin, että tämmönen projekti ois mahdollinen, mutta nyt se vaan tuli tehtyä. Aika monta itsestä riippumatonta asiaa loksahti myös paikalleen, että tällänen projekti oli mahdollinen ylipäätään.

Ensinnäkin suuri kiitos menee Atte Kaasiselle, Toni Immoselle, Iiro Hirvelle ja toki koko CF Lappeenrannan porukalle luottamuksesta ja tuesta, että sain tämän jutun kertoa. Kiitos myös eiliseen ensi-iltaan osallistuneille; Täysin absurdi fiilis katsella, kun 60 ihmistä katsoo isolta kankaalta sun tekemiä räpellyksiä ja jopa hymähtelee oikeissa kohdissa…. Suuri kiitos myös Hiski Hämäläiselle aivan mahtavasta kuvamateriaalista kisoista, joka teki leffasta visuaalisesti huomattavasti paremman näköisen ja antoi mulle rauhan keskittyä muihin juttuihin. Kiitos myös epäsuorista ja suorista vinkeistä tältä kokeneelta dokkariohjaajalta ja kuvaajalta! Kannattaa tsekata Hiskin juttuja täältä: https://www.hiskishow.com/

Vieläkin sisäinen ääni pohtii, että olisko tää kuitenkin pitänyt leikata jotenkin eri tavalla tai kertoa erilaisia juttuja…Aika näyttänee, onko tässä mitään punaista lankaa. Ainahan sitä voi toki tehdä pidennetyn Director’s Cutin jossain vaiheessa 😀 Leffa on toki aika anteeksipyytelemättömästi suunnattu Suomen Crossfit skenessä jo jotenkin sisällä oleville, mutta toivon että siitä saa irti jotain myös asialle vihkiytymättömät ihmiset.

Jos ei muuta, niin tämä on ollut ehdottomasti opettavaisin projekti jonka olen koskaan tehnyt. Monellakin tapaa. Näillä opeilla ja kokemuksilla on hyvä lähteä kohti seuraavaa, hieman kunnianhimoisempaa projektia, jonka tekijätiimi onkin jo kasassa ja suunnittelu aloitettu. Siitä lisää tuonnempana 😉

Tietoa Olli Pirttilä 28 Articles
Videotuottaja, aloitteleva elokuvantekijä. Päivätöikseni työskentelen käyttäjäkokemussuunnittelun parissa ohjelmistoalalla. Tykkään dokumenttielokuvista, YouTubesta, crossfitistä ja koirista.

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.


*


Varmista että et ole robotti (spämminesto) *