Tietoa sivustosta ja tekijästä

Elokuvaaja.fi on Youtube-kanava ja verkkosivusto videotuotannosta, dokumentaarisesta elokuvanteosta, uusmediasta ja luovasta työstä. YouTube-kanavalla ja verkkosivustolla Olli Pirttilä jakaa oppimiaan asioita ja ajatuksia indiedokumentaarin ja videotuotannon maailmassa sekä hyödyllisiä oppaita ja vinkkejä uusmedian ja luovan työn saralta.

Elokuvaaja.fi perustettiin 2017 alussa, ja sen alkuperäinen tavoite oli kertoa Ollin matka itsenäisenä elokuvantekijänä kohti hänen ensimmäistä täyspitkää itsenäistä dokumenttielokuvaansa. Dokumenttielokuva valmistui 2018 alussa ja sen jälkeen elokuvaaja.fi on keskittynyt videotuotannon, dokumentaarisen elokuvanteon, uusmedian ja luovan työn ympärille keskittyvään sisällöntuotantoon.

Kuka?

Verkkosivuston ylläpitäjänä toimiva Olli Pirttilä työskentelee omien indiedokkariprojektiensa ohessa aktiivisesti videotuotannon parissa UX designerin työtehtävissään, jossa hän itsenäisesti tuottaa, kuvaa ja editoi videoita erilaisiin tarkoituksiin. Lisäksi Olli on tehnyt videotuotantoa asiakkaille myös freelancer pohjalta, muun muassa erilaisia haastatteluja, minidokkareita ja tapahtumavideoita.

Mediatilan myynti

Mainostiedustelut, yhteistyöehdotukset yms voi lähettää osoitteeseen olli (ät) elokuvaaja.fi HUOM! Tämä osoite on vain mediatiedusteluille. En valitettavasti vastaa sähköpostitse tai pikaviestimillä lähetettyihin kysymyksiin liittyen tämän sivuston aihepiireihin (kalustovinkit, vinkit kuvaukseen jne). Mikäli sinulla on jotain mistä haluat kuulla jatkossa lisää tai saada vinkkejä, laita asiasi blogitekstin tai youtubevideon kommenttikenttään, niin keskustelusta hyötyy muutkin asiaa pohtivat lukijat.