Elokuvaaja.fi on blogi ja podcasti videotuotannosta, itsenäisestä elokuvan teosta ja luovasta työstä. Blogissa ja podcastissa Olli Pirttilä jakaa oppimiaan asioita ja ajatuksia indiedokumentaarin ja videotuotannon maailmassa, tavoitteenaan ohjata ja leikata ensimmäinen täyspitkä itsenäinen dokumenttielokuvansa 2020 mennessä.

Sivustolle koostetaan myös mielenkiintoista ja innostavaa sisältöä, parhaimpia oppaita ja erilaisia tutoriaaleja jotka ovat hyödyllisiä varsinkin vasta-alkajille.

Tervetuloa mukaan matkalle!

Mitä?

Elokuvaaja.fi on blogi ja verkkomedia indiedokumentaarista, videotuotannosta ja näiden aihepiirien opettelusta ja pohdinnasta yleisesti.

Sivuston blogissa avataan Ollin (ylläpitäjä) henkilökohtaista oppimismatkaa videotuotannon ja erityisesti itsenäisen dokumentaarielokuvan tuotannon parissa. Sivuston muut julkaisut koostavat höydyllisiä vinkkejä, ohjeita ja suositeltavia elokuvia ja muuta innostavaa materiaalia aihepiirin tiimoilta.

Tämän sivuston syntyyn ja blogin ideaan voi tutusta tarkemmin ensimmäisessä varsinaisessa blogitekstissä.

Kuka?

Verkkosivuston ylläpitäjänä toimiva Olli Pirttilä työskentelee aktiivisesti videotuotannon parissa UX designerin työtehtävissään, jossa hän itsenäisesti tuottaa, kuvaa ja editoi videoita erilaisiin tarkoituksiin. Lisäksi Olli on tehnyt itsenäisenä toimijana erilaisia tapahtumavideota, haastatteluja ja myös yhden dokumenttielokuvan, lyhytdokumenttielokuvan sekä toiminut Suuntaviivoja -blogumenttisarjan leikkaajana. Ollin aiempiin tuotoksiin voi tutustua tarkemmin täällä.

Mainostiedustelut ja yhteistyöehdotukset yms voi lähettää osoitteeseen olli (ät) elokuvaaja.fi HUOM! En valitettavasti vastaa sähköpostitse tai pikaviestimillä lähetettyihin kysymyksiin liittyen tämän sivuston aihepiireihin (kalustovinkit, vinkit kuvaukseen jne). Mikäli sinulla on jotain mistä haluat kuulla jatkossa lisää tai saada vinkkejä, laita asiasi blogitekstin kommenttikenttään, niin keskustelusta hyötyy muutkin asiaa pohtivat lukijat.